• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
TV Duysel

Tennisvereniging Duysel is een kleine maar gezellige vereniging. De vereniging is opgericht in 1978 en ze telt op dit moment ca. 230 leden, waarvan ongeveer 70 jeugdleden. Met 3 verlichte SmashCourt banen en een knus paviljoen zijn wij gelegen aan de rand van Duizel (gemeente Eersel). Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers wordt de club al meer dan 30 jaar draaiende gehouden. Dit alles in een informele sfeer.

Voor u ziet u de website van TV Duysel. De site bestaat uit een openbaar gedeelte en een gedeelte alleen bereikbaar voor leden van de tennisvereniging. In het afgeschermde gedeelte zijn oa ledenlijsten, bardienstrooster, notulen, nieuwsbrieven, inschrijfmogelijkheden voor activiteiten en foto's te vinden. Voor toegang tot het afgeschermde gedeelte dient u zich eerst te registreren. Om te registreren drukt u rechts (bij login voor leden) op het poppetje met het groene rondje. Na registratie ontvangt u een bericht waarna de registratie geactiveerd kan worden en u toegang heeft tot alle onderdelen. Als het goed is wijst alles zichzelf. Bekijk de website eens rustig door en mocht u opmerkingen of aanvullingen hebben gebruik dan het contactformulier om dit kenbaar te maken.
 


De nieuwe jaarkalender voor de jeugd is nu online. Dus jongens en meisjes kijk wanneer je welke dag je op de tennisbaan moet zijn! Zie onder menuknop activiteiten junioren

Indeling districtsvoorjaarscompetitie voorjaar 2015 gepubliceerd. 
Zie onder menuknop KNTLB Districtscompetitie

Schrijf je nu in voor de nieuwe reeks tennistrainingen, gegeven door onze trainer Twan Vereijken.
Zie onder menuknop Activiteiten Senioren/Junioren.

 

 
<<  Juli 2015  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
glaifa
plus vanham
sport51