• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
TV Duysel

Tennisvereniging Duysel is een kleine maar gezellige vereniging. De vereniging is opgericht in 1978 en ze telt op dit moment ca. 180 leden, waarvan ongeveer 30 jeugdleden. Met 3 verlichte SmashCourt banen en een knus paviljoen zijn wij gelegen aan de rand van Duizel (gemeente Eersel). Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers wordt de club al meer dan 40 jaar draaiende gehouden. Dit alles in een informele sfeer.


Clubkampioenschappen mixdubbel 2019
De halve finales en finales zitten er weer op. Het was weer een gezellige en sportieve week met leuke en spannende wedstrijden tot het einde. De uitslagen zijn hieronder terug te kijken. We hopen jullie allemaal weer te zien eind augustus/begin september tijdens de dubbel + single kampioenschappen.

Kijk hier voor de uitslagen GD4/5/6 - GD7/8/9 - dagschema
.


PADEL BIJ ERESLOCH
Leden van tv Duysel kunnen ook gebruik maken van de padelbanen bij Eresloch. De info over het hoe en wat is te vinden op de website van tv Eresloch.

(Als lid van tv Dusyel betaal je niet de vermelde 20euro voor het huren van de padelbaan maar de speciale prijs van 12euro)


TKGE2019
17 maart vond alweer de 12e editie van de Tennis Kampioenschappen Gemeente Eersel plaats. Meet finale weekend in Duizel! Klik hier  om de uitslagen terug te lezen.


Jeugdkalender

De Jeugkalender voor 2019 staat online. Klik hier om te kijken wanneer er activiteiten gepland staan.


Info Smashcourt
Soms ontstaat er nog wel eens verwarring wanneer de banen wel bespeelbaar zijn en wanneer niet. Wanneer moeten we wel de banen slepen en wanneer niet?Klik hier om enkele richtlijnen te bekijken.
 

 
<<  April 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4
  8  910
15161721
23242728
2930     
glaifa
plus vanham