• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Kalender

Kalender/baanschema

E-mailadres Afdrukken PDF

Omdat TV Duysel nu eenmaal over 3 en niet over 20 tennisbanen beschikt kan het voor komen dat op het op het moment dat u vrij wilt spelen er banen reeds bezet zijn. Er blijven echter nog genoeg 'vrije' uren over om gezellig een balletje te slaan. Kijk dus voor u van plan bent om vrij te gaan tennissen in de kalender of er geen activiteit gepland staat.

De kalender is dynamisch en kan derhalve in de loop van het seizoen wijzigen.

Onderdelen baanschema 

Knltb-competitie 
Voor deze competitie, welke plaatsvinden op de data zoals vermeld onder het kopje knltb-competitie, staan voldoende banen ter beschikking. Dit is afhankelijk van het aantal thuisspelende teams en wordt door de competitieleider vastgesteld. Competitiewedstrijden mogen niet worden onderbroken door andere activiteiten. D.w.z. dat organisatoren van andere activiteiten, waaronder het overdagtennis en de tossavonden, geen aanspraak kunnen maken op banen waar op dat moment een competitiewedstrijd plaatsvindt.

TOSS-avond/morgen
Mixtoss-toss: Elke woensdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur  
Woensdagochtendtoss: Elke woensdagochtend van 09.00 -12.00 uur
Hiervoor zijn vaste banen gereserveerd.

Overige activiteiten
Tijdens de volgende activiteiten kunnen de organiserende commissies beschikken over de banen 1 t/m 3: Openingstoernooi, Clubkampioenschappen junioren, Clubkampioenschappen senioren, Snerttoernooi, Eersel/Duizel toernooi, Ladies day, Herendag etc. Afhankelijk van het aantal deelnemers aan deze activiteiten zullen zij banen hiervoor reserveren. Organisatoren zullen er naar streven niet meer banen te reserveren dan noodzakelijk is. Welke banen gereserveerd zijn wordt kenbaar gemaakt op het afhangbord bij de kantine.

Trainingen 
In overleg met het bestuur / technische commissie wordt baan 3 toegewezen aan de trainingen. De trainer hangt zijn schema in het mededelingenbord bij de kantine. Indien door weersomstandigheden de training niet plaats kan vinden op het daarvoor geplande tijdstip, dan zal de training in overleg met de trainer op een ander tijdstip plaats vinden. 

Tot slot
Voor problemen m.b.t. het baanschema tijdens competities en andere activiteiten kan in overleg met het bestuur / technische commissie naar een oplossing gezocht worden. Deze is bevoegd het baanschema tussentijds te wijzigen.

Laatst aangepast op woensdag 15 september 2021 05:47  
<<  Januari 2023  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031