• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws
Nieuws

TKGE 2022


Beste clubgenoten,

Van 20 t/m 27 maart wordt wederom het tkgE(tenniskampioenschappen gemeente Eersel) gespeeld.

Deelname staat open voor alle leden van de tennisverenigingen uit Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre.

De voorrondes worden gespeeld op het tennispark van TV Eresloch, de halve finales en finales worden dit jaar op 26 en 27 maart gespeeld op het geheel tennispark van TV Vessem.

De organisatie nodigt ons weer uit om als lid van tv Duysel in te schrijven voor dit toernooi. Het is een mooie gelegenheid om je tenniskwaliteiten te meten met andere tennissers uit de gemeente Eersel, als voorbereiding op de voorjaarscompetitie en het is ook nog eens een keer gezellig. Er kan ook ingeschreven worden voor pádel.

Inschrijven kan via www.toernooi.nlInschrijving sluit op 13 maart 2022


Laatst aangepast op dinsdag 21 juni 2022 04:31
 

Verantwoord alcohol schenken

Iedereen die bardienst draait of zich achter de bar begeeft moet in het bezit zijn van een certificaat ‘verantwoord alcohol schenken’.

Om dit te behalen dien je naar de volgende website te gaan: www.nocnsf.nl/iva.
Op het tabblad ‘Wat je moet weten’ kun je alle theorie lezen om de test goed te maken. De test bestaat uit 20 vragen waarvan je er 16 correct moet beantwoorden om je certificaat te behalen. Als je gaat starten met de test dien je je persoonlijke gegevens in te vullen. Bij emailadres barverantwoordelijk vul je in:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en bij Naam Barverantwoordelijke: Marijke Verhoeven.

(Mocht je problemen ondervinden met het invullen van de test of je komt er niet helemaal uit kun je je altijd wenden tot iemand van het bestuur. Zij helpen je graag verder.)

Op deze manier ontvangen wij alle certificaten van de leden die dit voldoende hebben afgerond en kunnen we deze bundelen in de map in de kantine. 
Ik wil hierbij benadrukken dat het om een eenvoudige test gaat die voor iedereen gemakkelijk haalbaar is. Hiermee bewijs je de vereniging een grote dienst en daarom willen we ook iedereen vragen hieraan deel te nemen. Dit alles heeft als consequentie dat er alleen maar mensen achter de bar mogen komen die in bezit zijn van het certificaat. Op het moment dat bijvoorbeeld de gecertificeerde barvrijwilliger om 23.00 naar huis gaat zullen anderen in het bezit moeten zijn van dit certificaat om het over te mogen nemen.

Ook bijvoorbeeld in het geval van de jeugdcompetitie waarbij ouders vaak de bardienst verzorgen dienen ook zij ( zelfs als ze geen lid zijn) dit certificaat te behalen.Op het moment dat wij als vereniging niet voldoen aan de Drank en Horecawet en er vind controle plaats is er bij overtreding sprake van een boete van € 1350.

Om dit te voorkomen willen wij jullie allemaal vragen om hier jullie medewerking aan te verlenen. Zowel door het maken van de test als door het alert zijn op de schenk- en sluitingstijden.
Laatst aangepast op donderdag 21 februari 2019 21:04